fbpx

Συμμετοχή στις Αρχαιρεσίες των Οδοντιατρικών Συλλόγων

Αποφάσεις Δ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Ο.Ε. ενθαρρύνει όλους τους συναδέλφους Ορθοδοντικούς να συμμετάσχουν ενεργά στις προσεχείς εκλογές των Οδοντιατρικών Συλλόγων που θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 (στους περισσότερους Συλλόγους της Χώρας) καταθέτοντας υποψηφιότητα είτε για το Δ.Σ. των οικείων Συλλόγων, είτε ως Eκπρόσωποι στην Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιότητας λήγει 15 ημέρες πριν την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Η Ορθοδοντική κοινότητα έχει ανάγκη να "δυναμώσει τη φωνή της" στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας, που είναι η Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Ο. (συμμετέχουν οι Πρόεδροι & οι Εκπρόσωποι των Συλλόγων). Ο λόγος είναι προφανής, δεδομένου ότι διαρκώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε επαγγελματικά ζητήματα που άπτονται της Ειδικότητάς μας και χρήζουν τη στήριξη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο.  (πρόσφατα παραδείγματα: η εξαίρεση των ορθοδοντικών ιατρείων από την υποχρεωτική χρήση διαχωριστή αμαλγάματος, η ανεξέλεγκτη διαφήμιση ορθοδοντικών υπηρεσιών από ΜΗ ειδικούς, κτλ).

Αγαπητές φίλες και φίλοι Ορθοδοντικοί,

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ μας στις προσεχείς Αρχαιρεσίες των Οδοντιατρικών Συλλόγων (στηρίζοντας συναδέλφους Ορθοδοντικούς ή καταθέτοντας υποψηφιότητα) θα ενισχύσει σημαντικά το λόγο μας στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων και κυρίως στη Γενική Συνέλευση της ΕΟΟ προς όφελος της Ειδικότητάς μας.

Είναι χρέος μας να βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας προς αυτή την κατεύθυνση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ. του Ε.Σ.Ο.Ε.

    Δρ. Ανδρέας Καραμούζος                                                      Άννα Παπαδογεωργάκη Αναγνώστου

        Πρόεδρος ΕΣΟΕ                                                                                   Γ. Γραμματέας ΕΣΟΕ

Εκτύπωση