fbpx

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Ε.Σ.Ο.Ε. ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 Αγαπητές & αγαπητοί Συνάδελφοι,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ!

Το 2024 ξεκινάει με μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ημερίδα του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου (9.30 - 14.15) στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Αττικής Οδού στην Αθήνα.

Ομιλητές θα είναι ο Dr. Hans Seeholzer, που θα αναπτύξει το θέμα του marketing σε ένα σύγχρονο ορθοδοντικό ιατρείο και ο Οικονομολόγος  Δημήτριος Πανοζάχος, ο οποίος θα αναφερθεί στο επίκαιρο θέμα που αφορά στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, στις χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ, στη φορολογία και σύσταση ορθοδοντικών εταιρειών.  

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας. Η συμμετοχή για όλους τους συναδέλφους είναι ΔΩΡΕΑΝ. Χορηγός της ημερίδας είναι η εταιρεία Μ. Βιτσαρόπουλος Α.Ε.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά να παρακολουθήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά τα επαγγελματικά θέματα που αφορούν την Ειδικότητά μας.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Ο.Ε.


Εκτύπωση  

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, καλώς ήλθατε στη νέα, επανασχεδιασμένη και εύχρηστη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Ο.Ε. Φιλοδοξούμε να γίνει χρήσιμο εργαλείο για την έγκαιρη επαγγελματική σας ενημέρωση και για την παροχή πληροφοριών στο κοινό για την ειδικότητα της Ορθοδοντικής.

Καλή σας πλοήγηση!

Δρ. Ανδρέας Καραμούζος
Image

Χορηγός Ιστοσελίδας

adress GR 2 lines narrow

Στοιχεία Επικοινωνίας

esoe.orthodontists (@) gmail.com

210.361 9747

Μαυρομιχάλη 95-97, Αθήνα 11472


 Στοιχεία GDPR

Πολιτική Απορήτου & Cookies