Πότε πρέπει να γίνεται η πρώτη επίσκεψη στον ορθοδοντικό και γιατί;

Ο πρώτος έλεγχος στον ορθοδοντικό προτείνεται, από την American Association of Orthodontists (AAO), να πραγματοποιείται μέχρι την ηλικία των 7 ετών.

Η ηλικία αυτή, θεωρείται  η πλέον κατάλληλη για να επισκεφθούν τα παιδιά με τους γονείς τους τον Ειδικό Ορθοδοντικό ώστε να γίνει εγκαίρως η διάγνωση ή αναγνώριση μελλοντικού προβλήματος και να αποφασιστεί πότε και εάν χρειάζεται ορθοδοντική θεραπεία.

Προσοχή στην επιλογή του Ορθοδοντικού

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Ορθοδοντικών Ελλάδος εφιστά την προσοχή του κοινού κατά την επιλογή του κατάλληλου ιατρού για την ορθοδοντική του θεραπεία.

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Ορθοδοντικών Ελλάδος εφιστά την προσοχή του κοινού κατά την επιλογή του κατάλληλου ιατρού για την ορθοδοντική του θεραπεία

Ως αποδέκτες πολλών, ολοένα και αυξανόμενων σε αριθμό, καταγγελιών από δυσαρεστημένους ασθενείς και λαμβάνοντας υπόψη την ανεξέλεγκτη διαφήμιση οδοντιάτρων στο διαδίκτυο για παροχή ορθοδοντικών υπηρεσιών που επιτελούνται με «μαγικό» τρόπο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σε κάποιες περιπτώσεις με αόρατους μηχανισμούς, έχουμε την υποχρέωση να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, καλώς ήλθατε στη νέα, επανασχεδιασμένη και εύχρηστη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Ο.Ε. Φιλοδοξούμε να γίνει χρήσιμο εργαλείο για την έγκαιρη επαγγελματική σας ενημέρωση και για την παροχή πληροφοριών στο κοινό για την ειδικότητα της Ορθοδοντικής.

Καλή σας πλοήγηση!

Δρ. Ανδρέας Καραμούζος
Image

Χορηγός Ιστοσελίδας

adress GR 2 lines narrow

Στοιχεία Επικοινωνίας

esoe.orthodontists (@) gmail.com

210.361 9747

Μαυρομιχάλη 95-97, Αθήνα 11472


 Στοιχεία GDPR

Πολιτική Απορήτου & Cookies