fbpx

Πρόσκληση 25 Χρόνια ΠΜΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Εργαστήριο Ορθοδοντικής του Τμήματος Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης λειτουργεί από το 1994 μέχρι και σήμερα αδιαλείπτως, δηλαδή για 25 συναπτά έτη, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ορθοδοντική με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο αντικείμενο της Ορθοδοντικής στη χώρα μας.

Ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχατε και είχατε την ευκαιρία να λάβετε την ικανή και εξειδικευμένη εκείνη γνώση που καθόρισε την πορεία σας και σας έδωσε τη δυνατότητα να διαπρέψετε ιδιωτικά ή/και ακαδημαϊκά, και για το οποίο, εμείς οι Καθηγητές σας, σήμερα - 25χρόνια μετά, είμαστε υπερήφανοι και έχουμε την χαρά να αναγνωρίζουμε τους κόπους που καταβάλαμε όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 25 χρόνων λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ορθοδοντική του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής του Α.Π.Θ., θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη επετειακή εκδήλωση που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 και κατά τις ώρες 12:00-13:00.

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε αυτήν την επετειακή εκδήλωση που ετοιμάζουμε για να εορτάσουμε τα 25 χρόνια λειτουργίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Εργαστηρίου μας.

Εκ μέρους των μελών Δ.Ε.Π. του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής του Α.Π.Θ.,

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Μόσχος Α. Παπαδόπουλος

Διευθυντής

ΥΓ.: Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22.11.2019 είτε με email στο οΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στο 2310-999556.

Πρόσκληση


Εκτύπωση  

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, καλώς ήλθατε στη νέα, επανασχεδιασμένη και εύχρηστη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Ο.Ε. Φιλοδοξούμε να γίνει χρήσιμο εργαλείο για την έγκαιρη επαγγελματική σας ενημέρωση και για την παροχή πληροφοριών στο κοινό για την ειδικότητα της Ορθοδοντικής.

Καλή σας πλοήγηση!

Δρ. Ανδρέας Καραμούζος
Image

Χορηγός Ιστοσελίδας

adress GR 2 lines narrow

Στοιχεία Επικοινωνίας

esoe.orthodontists (@) gmail.com

210.361 9747

Μαυρομιχάλη 95-97, Αθήνα 11472


 Στοιχεία GDPR

Πολιτική Απορήτου & Cookies